Beste,

 

De kerstmarkt op de grote markt staat nog tot en met 24 december. Iedereen kan gezellig kuieren en genieten van de winkeltjes én de ijsbaan. Op zondag 14 en 21 december zijn de winkels open om de laatste kerstinkopen te doen! De actie Shop & the City zorgt voor een prijzenpakket van 100.000 euro waar iedereen kans op maakt door zijn/haar kaart te scannen op de kerstmarkt of bij de deelnemende handelaars.

 

Veel leesplezier en tot snel in Sint-Truiden!

 

Pascal Vossius Jos Pierard Veerle Heeren
Schepen van middenstand Voorzitter Trud’Or Burgemeester

 

Groenendael op de beurs!

In een vorige editie kon u lezen wat Groenendael in Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de aanwezigheid van Limbutex kwam aan bod, met sterke kracht Joël Krol. In deze editie gaan we verder op zoek naar de sterke man achter Groenendael: Gunther Slaets. We bekijken ook wat ze op dit ogenblik op de Woonestetikabeurs in Genk als nieuwe trends brengen.

Gunther, in 2008 was je genomineerd als jonge ondernemer van het jaar?

Ja, het was een beloning voor hard werken en de juiste strategieën toepassen. Na werkervaring in de automotive, transport en horeca stapte ik na 4 jaar (2005) als zaakvoerder in de Groep L&G na een management buy-out. Ik was er 4 jaar actief als boekhouder en heb na de buy-out Groenendael nieuw leven ingepompt. De stap van Limbutex, kledingstoffen naar Groenendael, decoratiestoffen was dan ook snel gezet. We konden teren op de jarenlange ervaring van Limbutex om zo Groenendael tot op het niveau van vandaag te krijgen. Groenendael biedt vandaag een totaalconcept voor een sfeervolle inrichting van uw woning. Naast de op maat gemaakte raamdecoratie voor elk interieur, vindt u in onze showrooms in Bilzen, Aarschot en Sint-Truiden, decoratiestoffen, decoratiemateriaal en meubel-,vloer-, en muurbekleding.

De juiste strategie toepassen. Past daarin ook de aanwezigheid op de Woonestetikabeurs in Genk?

Nog tot 7 november staan we op de beurs in Genk en we hebben een primeur in huis: de Verti-roller. Dit nieuwe systeem is vergelijkbaar met een duo-rolgordijn, maar dan in verticale richting. Het kan als rolgordijn in elke gewenste stand worden gezet en is geschikt voor elk interieur.

Naast Groenendael is de beurs een bezoek waard?

Ja, al voor de 32ste keer gaat deze beurs door in de Limburghal te Genk. Twee hallen vol exposanten die u een idee geven voor uw salon, slaapkamer, badkamer of algemene ideetjes. Uw woning is immers nooit af! De beurs is te bezoeken tot en met 7 november.

Met korting naar Woonestetika:
www.woonestetika.com

Nog tot 7 november:
Alle dagen: 13 - 19 uur
Vrijdag 5 november: 15 - 21 uur
GESLOTEN op woensdag 3 en donderdag 4 november

Contact:

Groenendael
Cincindriawijk / Abdijstraat 6
3800 Sint-Truiden
Tel. +32 (0)11 686541
Open: dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u
Website: www.groenendael.org