Beste,

 

dit weekend is het lentesferen. Iedereen is welkom om gezellig te komen shoppen. Wij zorgen voor kinderanimatie en er staan leuke muziekbandjes in de straten om het extra gezellig te maken. Op zondag is er vanaf 12 uur een unieke autoshow. De toegang is volledig gratis! Ontdek er alles over in dit e-magazine.

 

Veel leesplezier!

 

Eline Laffut Pascal Vossius Jos Pierard Veerle Heeren
Trud’Or Manager Schepen van lokale handel Voorzitter Trud’Or Burgemeester

Groenendael op de beurs!

In een vorige editie kon u lezen wat Groenendael in Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de aanwezigheid van Limbutex kwam aan bod, met sterke kracht Joël Krol. In deze editie gaan we verder op zoek naar de sterke man achter Groenendael: Gunther Slaets. We bekijken ook wat ze op dit ogenblik op de Woonestetikabeurs in Genk als nieuwe trends brengen.

Gunther, in 2008 was je genomineerd als jonge ondernemer van het jaar?

Ja, het was een beloning voor hard werken en de juiste strategieën toepassen. Na werkervaring in de automotive, transport en horeca stapte ik na 4 jaar (2005) als zaakvoerder in de Groep L&G na een management buy-out. Ik was er 4 jaar actief als boekhouder en heb na de buy-out Groenendael nieuw leven ingepompt. De stap van Limbutex, kledingstoffen naar Groenendael, decoratiestoffen was dan ook snel gezet. We konden teren op de jarenlange ervaring van Limbutex om zo Groenendael tot op het niveau van vandaag te krijgen. Groenendael biedt vandaag een totaalconcept voor een sfeervolle inrichting van uw woning. Naast de op maat gemaakte raamdecoratie voor elk interieur, vindt u in onze showrooms in Bilzen, Aarschot en Sint-Truiden, decoratiestoffen, decoratiemateriaal en meubel-,vloer-, en muurbekleding.

De juiste strategie toepassen. Past daarin ook de aanwezigheid op de Woonestetikabeurs in Genk?

Nog tot 7 november staan we op de beurs in Genk en we hebben een primeur in huis: de Verti-roller. Dit nieuwe systeem is vergelijkbaar met een duo-rolgordijn, maar dan in verticale richting. Het kan als rolgordijn in elke gewenste stand worden gezet en is geschikt voor elk interieur.

Naast Groenendael is de beurs een bezoek waard?

Ja, al voor de 32ste keer gaat deze beurs door in de Limburghal te Genk. Twee hallen vol exposanten die u een idee geven voor uw salon, slaapkamer, badkamer of algemene ideetjes. Uw woning is immers nooit af! De beurs is te bezoeken tot en met 7 november.

Met korting naar Woonestetika:
www.woonestetika.com

Nog tot 7 november:
Alle dagen: 13 - 19 uur
Vrijdag 5 november: 15 - 21 uur
GESLOTEN op woensdag 3 en donderdag 4 november

Contact:

Groenendael
Cincindriawijk / Abdijstraat 6
3800 Sint-Truiden
Tel. +32 (0)11 686541
Open: dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u
Website: www.groenendael.org